Getingjävlar

Som stuckit mig idag D:
Fick två stycken getingstick samtidigt. Mina två första getingsticck i hela livet, och jag fick dom samtidigt. Grrrreat.
Så här gick det till;

Vi (jag och Becca) bestämde oss för att gå ner till bryggan nära deras sommarstuga, och bada. Och så ska man gå igenom först en liten 'hall' (alltså ett hål i en buske typ x)) och sen genom skogen. Och då var Beccas pappa tvungen att filma, och Becca bah sprang mot kameran, och Kent tog ett steg bakåt, jag var bara lite efter Becca lixom :) Sen kom Beccas mamma också, och då gick vi, och heelt plötsligt könde jag ett litet svidand stick mot benet, och kollade ner. Gissa vad som satt där? En geting. Så alla fick panik, för Beccas pappa fick också ett stick, så vi typ halvsprang till huset, och tog på ngn kräm så att sticket inte skulle göra ont. (Sen bestämde vi oss ändå för att bada, så Beccas mamma körde ner oss till klipporna, som ligger typ 5 minuter körväg från stugan, och där badade vi ;))
Vet ni vad det braiga var? Beccas pappa fick med paniken på film.
Plus att det var jordgetingar, och dom är tydligen extra argsinta. Perfa lixom? -.-


Whatevva, idag har jag och Becca också hoppat studsmatta typ hela dagen, i värmen. Det har varit typ trettiofem grader hela dagen.., Liiiite varmt >.<

Vad har ni gjort idag? :)

Kolla andra bloggen :o


Kommentarer
Postat av: Ronja *tihi* *gsm*

Hallåhallå!

Har du glömt bort stackars Rönja.

Aja, ja, getingarna är på HUGGET iår.

Haha, fattaruh?

"På hugget???"

XDDDD

Åååååh, gud.

Kramkram.

2010-08-14 @ 17:36:33
URL: http://alskamei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0